Craiova: Olteanul Doru Isac face echipă cu Co Adriaanse şi Luc Nijholt la naţionala Qatarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Isac a rămas un suporter al Universităţii Craiova
Doru Isac a rămas un suporter al Universităţii Craiova

Antrenorul craiovean Doru Isac, un obişnuit al ţărilor arabe, a fost numit de Comitetul Olimpic din Qatar în conducere tehnică a naţionalei de fotbal.

Isac va fi unul dintre secunzii cunoscutului tehnician olandez Co Adriaanse, care a lăsat pe Red Bull Salzburg pentru a ocupa funcţia de principal al selecţionatei Qatarului. Acesta va mai fi ajutat şi de alţi doi conaţionali, Luc Nijholt, despre care s-a spus că ar fi fost dorit şi la Universitatea în această iarnă, şi Christian Adrianus Kronshorst.

„2010 a început pentru cariera mea cu o mare şansă, aceea de a fi în stafful tehnic al naţionalei olimpice a Qatarului, un team care are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Voi colabora din nou cu unul dintre marii antrenori olandezi, Co Adriaanse, cel care, de fapt, a solicitat Comitetului Olimpic din Doha să-i fiu asistent. Am lucrat şi colaborat perfect cu el pe vremea când a pregătit în Qatar echipa Al Sadd (august 2007- ianuarie 2008), perioadă când am fost şi eu, câteva săptămâni, antrenor principal“, a declarat, pentru GdS, Doru Isac. Acesta a semnat un contract pentru doi ani şi jumătate cu Federaţia din Qatar.

Sper să fie o perioadă pozitivă, cu performanţe, să-mi continuu rezultatele foarte bune din 2009. Cu Umm Salal am ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Asiei şi am simţit încă odată că succesul îţi dă încredere“, a adăugat Isac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite