Craiova se pregăteşte de un posibil duel cu ungurii: Un fost fotbalist de la Liverpool poate ajunge pe „Oblemenco“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David N’Gog
David N’Gog

Oltenii vor avea o „dublă“ accesibilă în primul tur preliminar al Ligii Europa în care n-au voie să facă vreun pas greşit. Apoi, în următoarea fază, misiunea lor va deveni un pic mai dificilă.

CS U Craiova va debuta în noul sezon al cupelor europene în ceea ce ar trebui să fie un simplu antrenament pentru elevii lui Corneliu Papură.

Oltenii vor da piept cu Sabail din Azerbaidjan şi doar un dezastru le-ar încheia parcursul european în chiar primul tur preliminar al Ligii Europa. Dacă Fortes şi colegii săi vor obţine însă calificarea, aşa cum e firesc, ei vor întâlni învingătoarea duelului Honved Budapesta (Ungaria) – Zalgiris Vilnius (Lituania).

Prima manşă va fi în deplasare pentru olteni, la 25 iulie, iar returul va fi pe „Ion Oblemenco“, la 1 august.

Honved pare favorită pentru a juca împotriva Craiovei. Formaţia maghiară s-a clasat pe locul 4 în campionat, dând şi golgheterul Filip Holender cu 16 reuşite. Cel mai sonor nume din lot e însă cel al francezului David N’Gog (30 de ani). Atacantul a evoluat, în trecut, la PSG sau Liverpool. În sezonul recent încheiat, N’Gog a marcat 6 goluri în 23 de apariţii pentru Honved.

Zalgiris ocupă locul 2 în campionatul Lituaniei din care s-au scurs 14 etape. Formaţia din Vilnius a înregistrat până acum 10 victorii, 1 egal şi 3 înfrângeri, fiind la cinci puncte de liderul Suduva. La Zalgiris e legitimat şi Liviu Antal, cel care a strâns 6 goluri în 13 partide de campionat în actuala stagiune. Din lot face parte şi un alt român, portarul Laurenţiu Brănescu, care a fost şi la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite