Craiova răspândeşte coronavirusul: A fost bolnav, dar a intrat în contact cu o armată de oameni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Bergodi a mai fost o dată suspect de COVID-19, însă la vremea respectivă, oficialii craioveni au spus că testul său a fost, de fapt, neconcludent
Cristiano Bergodi a mai fost o dată suspect de COVID-19, însă la vremea respectivă, oficialii craioveni au spus că testul său a fost, de fapt, neconcludent

Din păcate, lipsa de responsabilitate, manifestată la cel mai înalt nivel, contribuie din plin la evoluţia nefavorabilă a epidemiei în România.

„În România, regulile sunt pentru fraieri!“, a spus, la un moment dat, Leo Grozavu, antrenorul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe. Şi, din păcate, vorbele sale reflectă realitate, după cum se vede, mai ales în fotbalul românesc.

Într-un moment în care s-au format mai multe focare la echipe precum Dinamo, CFR Cluj (aici, 23 de bolnavi s-au dovedit a fi falşi, ulterior!) sau Astra Giurgiu, cei de la CS U Craiova au considerat că ar fi bine să fenteze efectuarea unor teste! Înaintea meciului cu CFR Cluj de luni, decisiv pentru stabilirea campioanei, s-a aflat că lotul oltenilor n-a mai făcut niciun test anti-COVID de la... 24 iulie!

Oltenii au plătit, în schimb, testele formaţiei Astra Giurgiu (!!!), fiindcă, descoperind mai mulţi jucători pozitivi în lotul lor, au obţinut amânarea meciului! 

Cu un lot netestat de 10 zile, Craiova a înfruntat CFR Cluj şi, la o zi după meci, a găsit timp să facă, totuşi, controalele anti-COVID. Iar rezultatele au arătat că antrenorul Cristiano Bergodi are coronavirus! Ceea ce înseamnă că, luni, italianul, având deja boala, a intrat în contact cu o armată de oameni atât din propria echipă, cât şi din formaţia adversă!

E o situaţie extrem de periculoasă, mai ales că, potrivit ultimelor studii, s-a dovedit că bolnavii de COVID-19 sunt extrem de contagioşi, înainte de a dezvolta simptome ale bolii, ceea ce e şi cazul lui Bergodi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite