Craiova: Wotte, dezamăgit de decizia clubului: "Nu meritam aşa ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul-suspendat al Universităţii Craiova, Mark Wottte, a dezvăluit în această seară că se ataşase de oraş şi că avea gânduri mari şi  de durată la gruparea din Bănie.

Tehnicianul olandez a precizat că era în grafic în privinţa obiectivului fixat când a venit la Craiova şi că este dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat.

Sunt dezamăgit de modul în care am fost tratat de club. Nu meritam aşa ceva. Am iubit acest oraş şi voiam să rămân aici. Obiectivul principal era salvarea echipei de la retrogradare şi suntem la patru puncte de ultimele patru locuri. Am lucrat doar cu jucători tineri şi am făcut tot ceea ce am putut, pentru că nu erau bani să-i ţinem pe cei cu experienţă. Am vorbit cu jucătorii şi erau trişti că am fost suspendat, mi-au zis că sunt supăraţi că nu îi mai antrenez“, a precizat Mark Wotte la gsptv.

După meciul pierdut sâmbătă de Universitatea Craiova, la Severin, în faţa echipei Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-3, patronul Adrian Mititelu l-a suspendat din funcţie pe tehnicianul olandez până la finalul campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite