Cristi Borcea a anunţat apocalipsa pentru Dinamo: „Se desfiinţează într-un an“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost finanţator al lui Dinamo, Cristi Borcea a făcut declaraţii şocante în studioul emisiunii „Realitatea Sportivă“, anunţând că echipa din Ştefan cel Mare nu are nicio şansă de a supravieţui dacă stadionul din Ştefan cel Mare nu va fi refăcut.

Recent eliberat din închisoare, Cristi Borcea a transmis că nu este interesat de o revenire la Dinamo sau în fotbalul românesc, însă a descris în termeni duri situaţia clubului alb-roşu, considerând că acesta nu are în prezent nici identitate, nici stadion şi nici şanse de a supravieţui pe termen lung printr-un proiect susţinut de fani.

Cu Borcea la conducere, Dinamo a câştigat patru titluri în fotbalul românesc şi şase Cupe ale României.

Ce a declarat Cristi Borcea?

* În momentul de faţă, Dinamo nu are nimic. Nu are identitate. Nu are stadion. Suporterii trebuie să înţeleagă că Dinamo fără stadion e mai rău decât Rapidul. Eu zic că Dinamo se desfiinţează într-un an.

* Dinamo nu va prinde play-off-ul.

* Dinamo se poate salva doar dacă va avea stadion. Atunci va avea buget de 12-15 milioane şi va fi cea mai bună echipă din România.

* Cea mai mare greşeală a lui Dinamo a fost cu Bratu. Bratu a câştigat titlul naţional la U19, a câştigat play-out-ul şi nu i-au dat continuitate, nu l-au lăsat să continue cu copiii. A fost o şansă unică. Hagi a vândut 10 jucători, Dinamo nu a promovat nimic de acolo, cu rezultatele unice pe care le-a avut la U17 şi U19. Asta a fost cea mai mare greşeală a lui Dinamo.

* Nu-i înţeleg pe suporterii dinamovişti! Ei ar trebui să facă front comun în cel mai mare moment de criză care a existat vreodată.

* A mai existat o criză foarte mare în 1995. Acest club mai există sub numele de Dinamo datorită lui Cornel Dinu. Atunci am făcut celebra echipă de la centrul de copii şi juniori. Mergeam cu nea Cornel Dinu peste tot. Eu eram ca poştaşii, mergeam cu chitanţierul după mine. Dinamo a fost atunci la un pas de desfiinţare, cum e şi acum.

* Dinamo are cea mai bună conducere din România. Eu, dacă aş fi patron la Dinamo, Prunea şi Bălănescu ar trebui să conducă. Sunt cei mai buni conducători din România. Dar, cum să ai un fotbalist şi restul - prieteni ai acelui fotbalist, Nistor, iar tu să îl înjuri?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite