Cristian Ţopescu şi un gest memorabil: cum a răsplătit o fată care îl „turnase“ la şeful lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ţopescu a murit la 81 de ani. Un om blajin, blând, care avea întotdeauna pregătită o vorbă bună pentru colegii mai tineri.

El a fost o perioadă director al publicaţiei ProSport, iar în acel timp petrecea mult timp alături de jurnalişti tineri şi de manageri. Unul dintre aceştia, Robert Schorr, a povestit pe Facebook un episod amuzant, care spune totul despre caracterul celui care a fost Cristian Ţopescu. 

„Am avut onoarea de a lucra cu dumnealui. La Pro Sport, colegii i se adresau, respectuoşi, cu <nea Cristi>”, şi îi plăcea această familiaritate nevinovată. Când vorbea el, toţi îl ascultau. A oferit - cu maximă eleganţă - poveţe celor care doreau să-l asculte. Iar poveştile sale erau receptate cu asiduitate.
Un DOMN. Îmi amintesc, la un team-building al Pro Sport-ului la Sibiu, grupul condus de dumnealui trebuia să viziteze Muzeul Bruckental. Dar, la cererea grupului, ne-am oprit la Muzeul Satului. Pe drumul de întoarcere, hâtru, nea Cristi a rugat să nu spunem şefului despre această derogare. Ei bine, una dintre colege a dat fuga fuguţa la boss să-l <toarne> pe domnul Ţopescu pentru acest fapt. Evident, atât şeful, cât şi domnul Ţopescu, s-au amuzat copios.
Ziua următoare, domnul Ţopescu, din banii săi, a cumpărat câteva cărţi şi le-a oferit domnişoarei respective, cu titlul <Premiul Fair Play>, fără să rostească nici un reproş. Domniţa s-a bucurat, era foarte onorată, nu a prins ironia. Noi am învăţat o lecţie de viaţă.
Rămas bun, nea Cristi!“. 

VIDEO Fanii lui Dinamo au batjocorit minutul de reculegere în memoria lui Cristian Ţopescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite