Cristian Tudor Popescu comentează abandonul Simonei Halep în turneul de la Sydney: "Mă aşteptam la asta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a decis să abandoneze în turul doi al turneului de la Sydney, chiar înaintea primului meci în care trebuia să joace.

Decizia Simonei Halep de a se retrage din turneul de la Sidney a fost comentată în fel şi chip de ziarişti, antrenori şi suporteri, iar Cristian Tudor Popescu, unul dintre personalităţile care se pricep la tenis, a conchis: „Mă aşteptam să fie probleme pentru că ştiu că a fost pe punctul de a abandona şi înaintea finalei de la Shenzhen. În ultimul moment s-a decis să joace, îi era rău încă de atunci. A făcut un joc bun acolo, dar problemele ei s-au agravat. Este o decizie corectă din punctul meu de vedere, pentru că trebuie să încerce să se recupereze total până la începutul Grand Slamului, care contează cel mai mult”, a punctat senior-editorul Gândul, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, de la sport.ro. 

Semne bune pentru 2015

CTP a făcut şi o scurtă analiză a jocului Simonei în 2015: “2015 ar trebui să arate bine, după cum am văzut-o la antrenamente. Simona a progresat, am observat o aruncare mult mai sus a mingii la serviciu, în condiţii de control total. Asta îi permite să îşi proiecteze mult mai bine corpul în lovitură şi creşte forţa serviciului. Observ că a devenit mai agresivă, scurtează punctele, avansează spre fileu şi face punct cu mare siguranţă cu drive-voleul, atacă mingea din aer şi nu mai stă atât de mult pe fundul terenului. Sunt semne bune, jocul ei a crescut faţă de anul trecut, aşa că o cred capabilă de o performanţă mai bună decât sferturile de finală din 2014 – un rezultat oricum ieşit din comun”. 

Simona Halep a declarat forfait la Sydney, din cauza unei gastroenterite, dar spune că va fi aptă de joc săptămâna viitoare, la Melbourne, unde se va disputa Australian Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite