Cristiano Ronaldo, sursă de ironii pe internet! Ce prostie spusă de fotbalist l-a iritat pe un celebru medic italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Indisponibil pentru meciul Juventus - Barcelona, din cauza contractării, în urmă cu două săptămâni, a noului coronavirus, Cristiano Ronaldo s-a făcut de râs pe reţelele de socializare.

La aflarea veştii că testul PCR făcut cu 24 de ore înaintea partidei de miercuri seara, din etapa a doua a Ligii Campionilor, este pozitiv, rezultat care îi interzicea să aibă parte de un nou duel cu marele său rival, Messi, portughezul a dat cu bâta-n baltă pe contul personal de Instagram. „Mă simt bine şi sănătos! Forza Juve! PCR e o porcărie!“, a fost mesajul postat de fotbalist pe Instagram, unde este urmărit de peste 241 de milioane de oameni.  

Atacantul a fost repede pus la punct de un renumit virusolog şi academician italian, Roberto Burioni. „Îi doresc bun venit colegului meu, Cristiano Ronaldo, în marele grup al virusologilor. Va fi foarte util în următorul meci cu oftalmologii“, a scris Burioni, profesor de microbiologie şi virusologie la Universitatea San Raffaelle din Milano, tot pe reţelele de socializare. Replica ironică a savantului l-a constrâns pe Cristiano Ronaldo să şteargă mesajul iniţial.

Miercuri, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, FC Barcelona a învins Juventus, scor 2-0, într-un meci în care torinezii au avut trei goluri anulate prin Alvaro Morata, toate pentru motiv de ofsaid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite