Cristina Neagu, suferinţă mare: Vedeta naţionalei a oferit primele declaraţii după pierderea medaliei de bronz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Handbalista de 28 de ani s-a accidentat la finalul meciului cu Ungaria, iar fără ea pe teren, România a pierdut, pe rând, cu Ungaria, Rusia şi Olanda.

Cristina Neagu a suferit enorm în ultimele zile: în primul rând, a aflat că va fi nevoită să stea 6 luni departe de handal, iar apoi a asistat neputincioasă la înfrângerile naţionalei din tribune.

„A fost greu şi, din păcate, n-am putut să ajut prea mult. Am rămas cu echipa pentru că am vrut ca fetele să vadă că le susţin. N-a fost uşor pentru ele, nu e vorba de jocul din teren, ci şi de energie. Eu am încercat să le ajut de pe margine. Sunt emoţii diferite când stai pe tuşă. Am suferit accidentarea asta, dar îmi doream mult să joc semifinala şi finala. O să-mi revin, asta ştiu să fac cel mai bine. Am mai făcut-o şi o s-o fac din nou. Mi-am dorit foarte mult să joc semifinala. Sunt mândră de colegele mele, au luptat până la final. Sunt supărată din pricina accidentării, am dureri, dar voi merge acasă şi mă voi opera. Mă voi recupera şi voi fi aceeaşi jucătoare ca până acum sau poate chiar mai puternică“, a spus Neagu într-o conferinţă de presă transmisă din Franţa de TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite