Cristina Vărzaru: "După Olimpiadă, mă retrag de la naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României va juca în această seară, la Râmnicu Vâlcea, cu Portugalia (ora 20.00), în grupa a 2-a a preliminariilor Campionatul European din 2012.

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Vărzaru, a declarat că îşi doreşte să joace la prima reprezentativă până la Jocurile Olimpice de la Londra, dar că apoi se va retrage. "Eu am un an şi jumătate de contract cu Viborg, nu ştiu unde voi juca apoi. Se spune că niciodată să nu spui niciodată, aşa că nu exclud să îmi închei cariera în România. Cât priveşte naţionala, voi veni atâta timp cât voi fi convocată şi mă vor ţine picioarele. Vreau să evoluez la Jocurile Olimpice dacă ne vom califica şi apoi mă voi retrage, le voi lăsa pe fetele mai tinere să continue", a spus Vărzaru.

Naţionala României va juca în această seară, la Râmnicu Vâlcea, cu Portugalia (ora 20.00), în grupa a 2-a a preliminariilor Campionatul European din 2012. Pe 22 octombrie, România va întâlni în deplasare Grecia. Din grupă mai face parte naţionala Serbiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite