Croaţii exultă după corecţia aplicată Argentinei. „Am făcut un meci minunat! Am învins echipa la care evoluează cel mai bun jucător din lume“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul croat Zlatko Dalici este un erou în ţara sa, după 3-0 cu Argentina. Numit de câteva luni la cârma echipei, el s-a dovedit a fi un antrenor exigent şi corect.

În minutul 85 al meicului cu Nigeria, când Kalinici n-a vrut să intre pe teren, Zlatko Dalici l-a trimis acasă.Dalici a reuşit să se impună în vestiarul Croaţiei, spre deosebire de Jorge Sampaoli, care a cultivat bisericuţele din lotul pumelor. 

"Am învins o mare echipă a Argentinei, care are cel mai bun jucător din lume. Am făcut un meci minunat. Ne-am apărat bine şi tactica noastră a fost perfectă, jucătorii au făcut exact ce le-am cerut. Ne-am creat trei ocazii mari în prima repriză. Greşeala lui Caballero ne-a ajutat, dar meritam acel gol, deoarece nu era prima noastră ocazie, ci a patra. Am meritat tot ce am primit de la acest meci", a spus Dalici.

Mijlocaşul croat Luka Modrici a fost desemnat jucătorul meciului Croaţia - Argentina, scor 3-0.

"Cel mai important lucru este că ne-am îndeplinit obiectivul. Acum trebuie să luăm fiecare meci aşa cum vine. Nu trebuie să cădem în capcana euforiei şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Victoria noastră a părut uşoară, dar nu a fost. Primul nostru gol a fost marcat după o greşeală a portarului, dar noi am făcut un meci perfect. Messi ? Nu obişnuiesc să comentez performanţele jucătorilor adverşi. Dar noi am reuşit să ne apărăm foarte bine şi să evităm ca mingea să ajungă la Messi. Am reuşit o performanţă fantastică", a declarat Modrici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite