CS Universitatea a câştigat derby-ul Olteniei cu FCU Craiova. Penalty controversat şi întreruperi din cauza torţelor aruncate de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci cu scântei în Oltenia
Meci cu scântei în Oltenia

Echipa CS Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri.

CS Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 41, când van Durmen l-a faultat pe Markovic în careu şi Istvan Kovacs a dat penalty după consultarea VAR. A transformat Andrei Ivan.

În al doilea minut al prelungirilor primei reprize, Istvan Kovacs a mai acordat un penalty, la henţul lui Bahassa, şi Hanca a înscris. Gazdele au acuzat dur decizia arbitrului, iar reluările le dau dreptate.

În minutul 59, arbitrul Kovacs a decis să întrerupă meciul timp de zece minute şi a trimis jucătorii la vestiare după ce pe teren au fost aruncate torţe şi diferite obiecte.

În minutul 70 Compagno a redus din diferenţă, dintr-un penalty acordat de Istvan Kovacs pentru un fault al lui Papp asupra lui Compagno.

Adrian Mititelu Jr., patronul gazdelor de la FCU a comentat acid: „După ce eşti condus cu 2-0 la pauză, două penalty-uri în două minute, normal că îţi taie tot elanul. Ceea ce se vede pe VAR, nu se vede şi pe reluările de la televizor. Probabil că i-a atins părul de pe mână. O fază de doi lei, cu o lovitură liberă de la 40 de metri distanţă, dă el penalty fără să vadă VAR-ul…

Cum să nu cred eu că e ceva dubios la mijloc?! Oficialii mei urlă în gura mare de pe bancă «uită-te la VAR, băi omule». De ce nu se uită? Normal că îţi taie picioarele. În Anglia, peste tot în Italia, se întâmplă să se dea cu torţe, care-i problema?! A întrerupt de 7 ori meciul!”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru ProSport Special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite