CS Universitatea Craio​va - FC Botoşani, scor 1-2, în Liga I. Oltenii au condus la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Universitatea Craiova
FOTO Facebook/Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de FC Botoşani, în etapa a III-a a Ligii I. Acesta este al treilea meci la rând fără victorie pentru gazde, după 1-4, cu FCSB, în etapa a II-a, şi după 0-0, cu FC Laci, în Conference League.

Au marcat: Gustavo '40 / Ongenda '49, Enriko Papa '53.

1-0, min. 40: După o pasă lungă primită de la Mateiu, Gustavo a pătruns în careu pe partea dreaptă, a driblat un adversar şi a înscris cu un şut la colţul lung, de la circa zece metri;

1-1, min. 45: Ongenda a marcat cu un şut de la 10-11 metri, după o frumoasă combinaţie colectivă a jucătorilor oaspeţi;

1-2, min. 53: După o centrare dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, Şeroni a recentrat cu capul de pe dreapta pe partea opusă, iar Enrico Papa a marcat din foarfecă.

Au evoluat următoarele echipe: 

CS Universitatea: Lazar - Vlădoiu, Bălaşa (Fedele '63), Constantin, Bancu - Vînă (Cîmpanu '53), Nistor, Mateiu (Screciu '53) - Gustavo, Koljici, Baiaram (Ofosu '55). Antrenor Laurenţiu Reghecampf;

FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Chindriş, Edjouma - Papa, Ongenda (Patache '90+2), E. Florescu (Fili '85) - M. Roman (Sila '69). Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '10, Koljici '12, Vlădoiu '22, M. Constantin '47, Screciu '81, Ofosu '90+1 / Ongenda '10, Croitoru (antrenor) '28, Racoviţan '43, Ţigănaşu '57, Pap '69.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Horia Mladinovici;

Observatori: Adrian Comănescu, Marian Bucurescu.

După acest rezultat, CSU Craiova este pe locul 12, cu trei puncte, iar FC Botoşani, pe locul 3, cu şapte puncte. Lider este CFR Cluj, cu nouă puncte, iar Rapid este pe locul 2, cu şapte puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite