CSM Bucureşti devine mai puternică: echipa de handbal a transferat cel mai bun inter stânga de la Mondialul din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a anunţat transferul vicecampioanei mondiale Alexandrina Barbosa, care va evolua vreme de un an, începând din această vară, pentru echipa din Capitală.

Alexandrina Barbosa este cea mai nouă mutare făcută de CSM Bucureşti, aceasta acceptând o înţelegere pentru un sezon cu echipa de handbal. 

„Sunt foarte fericită că am semnat cu CSM Bucureşti, este un club care îşi doreşte performanţă. Avem o echipă frumoasă, cu jucătoare de valoare şi un public extraordinar. Sper să-mi ajut viitoarele coechipiere să îndeplinim obiectivele clubului”, a comentat vicecampioana mondială.

În vârstă de 34 de ani, Alexandrina Barbosa a mai jucat pentru Rulmentul Braşov şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar cel mai recent a îmbrăcat tricoul celor de la Nantes. Jucătoarea a fost desemnată cel mai bun inter stânga al Campionatului Mondial din 2019, a câştigat Cupa EHF, în 2017, cu Rostov-Don şi a jucat o finală a Ligii Campionilor, în 2011, cu SD Itxaco. 

Palmaresul său mai cuprinde un „argint” cu Spania la Campionatul European din 2014, un titlu de campioană a României cu Oltchim, în 2013, două titluri de campioană a Rusiei (2017, 2018) cu Rostov-Don şi două Cupe ale Rusiei (2017, 2018), titlul în Spania cu SD Itxaco (2011, 2012), precum şi Cupa Spaniei, în 2012, cu SD Itxaco. Reamintim că, recent, CSM Bucureşti a prelungit înţelegerile cu Cristina Neagu, Jelena Grubisic, Elizabeth Omoregie şi a transferat-o pe jucătoarea franceză Siraba Dembele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite