CSM Bucureşti l-a adus la echipă pe fostul preparator fizic al Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal fete a CSM Bucureşti a început pregătirile pentru noul sezon competiţional, unul în care obiectivul este câştigarea titlului şi calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Noul antrenor al echipei, suedezul Tomas Ryde, a insistat ca la echipă să fie adus preparatorul fizic Dragoş Luscan, alături de care a mai lucrat împreună la naţionala de handbal a României, obţinând medalia de bronz la Campionatul Mondial din Norvegia, ediţia 2015 şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Dragoş Luscan a fost şi preparatorul fizic al Simonei Halep dar a lucrat şi alături de Florin Mergea şi Horia Tecău, care au obţinut argintul al JO 2016.

Licenţiat în “Sport şi performanţă motrică” şi „Kinetoterapie şi motricitate specială” şi absolvent al masterului „Nutriţie şi remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoş Luscan a practicat handbal de performanţă la echipele HC Argeş şi CSA Steaua Bucureşti. În urma unei accidentări foarte grave, a fost nevoit să îşi încheie activitatea de sportiv şi astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut şi preparator fizic la KinetoFit.

Astfel, el a lucrat cu echipele de polo şi handbal masculin ale clubului Steaua Bucureşti, echipa naţională de handbal feminin şi masculin a României. A participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naţionale de înot şi badminton ale României, precum şi a celor din Academia de Dans „Mihai Petre”. Expertul de la Kineto Fit este invitat regulat să participe la simpozioane interne şi internaţionale sau la diverse gale, unde este premiat.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite