CSM Bucureşti, lovitură teribilă: Tomas Ryde a plecat de la echipă. Care este motivul demisiei şi cine i-a luat locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia care are drept obiectiv câştigarea titlului şi cel puţin o calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor a avut un start extrem de slab de sezon.

UPDATE ora 20.00 

Clubul a confirmat plecarea suedezului şi a informat că postul de tehnician va fi ocupat în continuare de secundul acestuia. "Poziţia de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM Bucureşti va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 şi care a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor în 2016, precum şi la toate trofeele naţionale obţinute în această perioadă", se arată într-un comunicat al clubului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

CSM Bucureşti dă semne de prăbuşire ca orice proiect finanţat din bani publici cu un management catastrofal!

După cinci etape scurse din campionat, câştigarea titlului pare deja o utopie. „Tigroaicele“ au avut deja două înfrângeri şi ocupă doar locul 5 din 14! Înaintea lor, clasamentul arată aşa:

1. Râmnicu Vâlcea 15 puncte

2. Corona Braşov 15p

3. Buzău 12p

4. Baia Mare 10p

5. CSM Bucureşti 9p

Potrivit prosport.ro, după acest start dezolant, Tomas Ryde şi-a înaintat, astăzi, demisia! Iar asta în condiţiile în care peste doar cinci zile, mai precis, duminică, CSM va debuta în grupele Ligii Campionilor într-o partidă din deplasare cu Esbjerg!

Digisport anunţă că motivul demisiei are legătură cu problemele financiare de la clubul finanţat de Primăria Bucureşti. Conform sursei citate, jucătoarele au restanţe salariale pe ultimele două luni, asta după ce tehnicianului de 59 de ani i s-a promis că nu se va lovi de asemenea inconveniente.

E posibil, de asemenea, ca Ryde să plece şi din fruntea naţionalei României de handbal feminin după ce fetele au făcut două meciuri nu tocmai reuşite în preliminariile Campionatului European din 2020: 27-24 cu Ucraina şi 25-20 cu Feroe.

CITEŞTE ŞI:

Bucureştenii plătesc bine: Au apărut salariile pe care le primesc Neagu şi colegele ei la CSM

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite