CSU Craiova a dat lovitura! Va încasa 4 milioane de euro pe Andrei Ivan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ivan
Andrei Ivan

Atacantul de 20 de ani va juca în Rusia, la FK Krasnodar, echipă care a încheiat campionatul pe locul al patrulea şi va evolua în preliminariile Europa League.

Andrei Ivan a lăsat-o pe CSU Craiova înaintea dublei cu AC Milan şi a ales să joace în Rusia, deşi în trecut a avut oferte din campionate occidentale, precum cel italian (AC Torino) sau cel belgian  (FC Brugges). 

"Îmi iau rămas bun de la suporteri, de la colegi, de la toţi cei care m-au susţinut în aceşti frumoşi ani la Universitatea Craiova! Vă mulţumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut alături de voi, vă mulţumesc pentru toate emoţiile pe care le-am avut alături de voi toţi, Universitatea Craiova! 

Nu-mi iau Adio, mă voi întoarce! Iubesc Universitatea Craiova cum mă iubeşte mama mea pe mine!", a fost mesajul lui Ivan.

CSU Craiova va încasa 4 milioane de euro şi va păstra un procent de 25 la sută dintr-un eventual transfer ulterior. 

Şi clubul oltean a postat un mesaj de despărţire: "Ajunge la o echipă unde nu doar că va juca, ci o va face în cele mai prestigioase competiţii europene. Andrei, aceste ultime rânduri sunt pentru tine şi sunt scrise din toată inima: au fost patru ani frumoşi, chiar dacă grei. Împreună am realizat foarte multe: Universitatea a redevenit echipa cu care oltenii se mândresc, iar tu ai devenit cel mai promiţător tânăr jucător român şi una dintre vedetele Ligii I. Ne despărţim cu sufletul greu, dar cu convingerea că şi tu, şi Ştiinţa, vom continua urcuşul înspre stratosfera fotbalului, chiar dacă separat.

Poate că peste 10 ani, când tu vei fi cel mai bun marcator al naţionalei României şi Ştiinţa cea mai mare forţă a Ligii I, drumurile ni se vor întâlni iarăşi şi te vom revedea în tricoul alb-albastru în care ne-ai făcut să te iubim. Îţi mulţumim pentru tot şi îţi vom ţine pumnii la fiecare minut pe care îl vei petrece pe teren, în tricoul noii tale echipe".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite