CSU Craiova se impune în derby-ul cu Rapid, întrerupând seria de şapte meciuri fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

În tur, pe Arena Naţională, formaţia craioveană s-a impus de asemenea, la un gol diferenţă, scorul final al acelui meci fiind de 2-1. Rapidul a avut un gol anulat în mod corect de arbitri.

CS Universitatea Craiova a cîştigat în faţa Rapidului cu scorul de 1-0, oprind astfel seria de şapte meciuri consecutive fără victorie.În plină criză provocată de focarul de COVID-19 din lot, trupa lui Laurenţiu Reghecampf a găsit, în cele din urmă, suficiente resurse pentru a alinia un unsprezece competitiv. Cum replica giuleştenilor a fost neaşteptat de slabă, nici n-a mai fost nevoie de toate piesele de bază pentru ca punctele să rămână pe „Oblemenco”.

Doar patru minute au rezistat alb-vişinii în Bănie. Doar trei pase au fost necesare pentru ca alb-albaştrii să pună pe butuci întreaga apărarea a Rapidului. Andrei Ivan l-a găsit plasat ideal pe Koljic, iar bosniacul după o preluare perfectă a finalizat fără replică penyru portarul Rapidului, înscriind unicul gol al partidei.

În minutul 10, acelaşi Koljic a fost aproape de un nou gol, însă lovitura sa de cap s-a dus puţin pe lângă stâlpul din stânga al porţii lui Horaţiu Moldovan.
Rapidul nu a contat aproape deloc în ofensivă în primele 45 de minute.
Când, în cele din urmă, au fost periculoşi, giuleştenii au fost opriţi de tuşier, care a anulat în mod corect reuşita lui Stahl din minutul 39.
În prima parte a reprizei a doua tot alb-albaştrii au fost aproape de gol, însă Ivan şi Cîmpanu n-au găsit spaţiul porţii.
Apoi, în minutul 73, Vojtus a fost pe fază la eroarea lui Marius Constantin, însă a trimis puţin pe lângă poartă.
În urma acestui rezultat CSU Craiova urcă pe locul 4, cu 35 de puncte, în vreme ce, de partea cealaltă, Rapidul e pe 7, cu 32 de puncte, şi va avea serios de muncă pentru a prinde play-off-ul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite