CTP o adoră pe Halep: „E o legendă a tenisului!“. Cum şi-a argumentat afirmaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu s-a bucurat enorm după ce a văzut-o pe Simona Halep calificată în a 37-a finală din carieră.

Simona Halep va juca, sâmbătă (ora 17.00, Digi Sport 2) pentru trofeul de la Dubai Tennis Championships 2020, urmând să se dueleze cu Elena Rybakina (19 WTA).

Performanţa Simonei de a avansa până în ultimul act e cu atât mai remarcabilă cu cât,  în Dubai, marile favorite au dezamăgit. Chiar şi Halep a avut două meciuri mai slabe, cu Jabeur (45 WTA) şi cu Sabalenka (13 WTA), însă, aşa cum fac marii campioni, a reuşit să le câştige. Exact acest detaliu a fost remarcat şi de Cristian Tudor Popescu într-o intervenţie la Digi 24.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Cheia victoriilor Simonei în meciul cu Sabalenka şi în meciul acesta cu Jennifer Brady este meciul chinuit, lung, câştigat în ultimă-ultimă instanţă, la o minge, în tie-break în setul decisiv, cu tunisianca Jabeur. Simona e o mare jucătoare, e o legendă a tenisului şi asta s-a văzut în primul meci jucat aici, la Dubai, câştigat jucând, să spunem, prost. Asta face diferenţa.

*Simona a putut să arate, după aceea, cu Sabalenka şi acum, cu Jennifer Brady, ce poate, să-şi ridice jocul până la nivelul excepţional de astăzi, pentru a câştigat acel meci pe care a fost pe punctul de a-l pierde.

*Astăzi, cu Brady, a fost un demonstrativ al Simonei Halep. Jennifer Brady, foarte obosită după meciurile crâncene pe care le-a avut până a ajunge aici, în semifinală. Nu trebuie uitat că Brady le-a scos din turneu pe Muguruza, pe Svitolina şi încă o jucătoare puternică,

*În mod evident, Brady nu avea resurse astăzi să facă faţă unui meci cu Simona. A încercat să lovească tare, decisiv, să termine repede punctele, dar Simona nu a lăsat-o, a angajat-o în schimburi prelungite, cu mingi lungi, care au erodat-o rapid pe Jennifer. Frumoasă atitudinea ei, a americancei, care a luptat până la ultima minge. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite