CTP comentează finala de la Cincinnati: „Totul a depins de un fir de păr. Simona n-a mai avut benzină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

„Totul a depins de un fir de păr“, a afirmat Cristian Tudor Popescu, referindu-se la mingea de meci ratată în tiebreakul setului secund de Simona Halep.

„Nu e o înfrângere care să ne doară aşa mult. Cumva e logică. Simona a avut benzină până acolo, la mingea de meci în tiebreak, aceea a fost şansa ei. I-a spus lui Darren la consultarea de la setul 2: am avut şansa mea, acum nu mai pot. Chiar nu mai poate, a făcut nişte eforturi uriaşe în aceste două săptămâni, a jucat, au fost zile cu câte două meciuri, a avut meciuri foarte dure în spate, dacă e să ne gândim la Pavliucenkova, la Sloane Stephens, meciuri de aproape trei ore, de mare uzură psihică şi fizică. Pur şi simplu nu a mai putut fizic în setul al treilea şi Bertens a câştigat. Mai proaspătă, are mai puţine eforturi în această perioadă, dar a şi jucat un tenis remarcabil, a fost foarte solidă de pe fundul terenului”, a explicat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

„A fost o ecuaţie normală a acestui meci, dar el ar fi putut să fie câştigat de Simona acolo, la mingea aceea de meci sau la finalul acela de tiebreak. Totul a depins de un fir de păr. Dacă greşea atunci Bertens - ceea ce n-a făcut, Bertens a arătat acolo soliditate psihică la mingea de meci, mingea aceea de meci n-a greşit-o Simona, a câştigat-o Bertens! Deci, a arătat forţă, a meritat categoric această victorie!”, conchide jurnalistul.  

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, a treia la Western&Southern Open, a doua consecutivă, după ce a fost învinsă, duminică, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite