CTP explică ce trebuie să facă Horia Tecău şi Florin Mergea, adversari în finala turneului de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău şi Florin Mergea au fost adversari în finala turneului de dublu de la Madrid, victoria revenind primului, care face pereche cu Julien Rojer.

Cristian Tudor Popescu a urmărit disputa dintre cei doi şi a explicat ce ar trebui să facă ei în continuare. "Ultima minge a finalei e grăitoare: serveşte Florin, bine, din stânga spre exterior, la vinclu, dar Horia se duce dinainte şi returnează cu reverul long line în culoarul de dublu, unde Florin nu mai poate ajunge decât ca să trimită în plasă.Cum era de aşteptat, Horia şi Julien au învins la 2-3 mingi diferenţă, dar în dublu aşa se întâmplă. 

Cuplul Tecău-Rojer e ceva mai solid şi mai sincronizat decât Mergea-Bopanna, cum s-a văzut şi în finala Turneului Campionilor de astă-toamnă.De-acum, mi se pare cât se poate de necesar ca Horia şi Florin să înceapă curând să joace împreună, în pregătirea Olimpiadei de la Rio, unde au şanse mari la medalii, cu condiţia să-şi sudeze cuplul din timp, chiar cu preţul unor rezultate mai puţin spectaculoase în turnee", a scris CTP pe republica.ro.

Mergea şi Tecău
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite