CTP l-a pus la zid pe Ţiriac pentru că a trimis-o pe Serena „la pensie“: „Inutilitate şi răutate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu, bulversat de declaraţiile urâte apărute la adresa unei jucătoare de mare valoare
Cristian Tudor Popescu, bulversat de declaraţiile urâte apărute la adresa unei jucătoare de mare valoare

Cristian Tudor Popescu a remarcat un comentariu lipsit de eleganţă, făcut de omul de afaceri, la adresa unei sportive legendare care, cu kilogramele ei în plus, cu tot, se află acum în sferturile Australian Open.

Ion Ţiriac a „reuşit“ să stârnească un scandal jenant, la începutul anului, atunci când s-a luat, încă o dată, de condiţia fizică a Serenei Williams (39 de ani, 11 WTA), invitând-o să iasă din circuitul feminin.

„La vârsta asta şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere“, a spus Ţiriac pentru TVR.

Apoi, gaz pe foc în acest subiect grotesc a pus şi Ilie Năstase, iar soţul Serenei, Alex Ohanian, a avut şi el o serie de reacţii urâte din dorinţa de a lua apărarea soţiei sale.

Acum, Serena Williams e în sferturile de la Australian Open şi urmează so joace, marţi (ora 10.00, Eurosport), cu Simona Halep. Indiferent de rezultatul meciului, parcursul americancei la Melbourne a arătat că ea încă poate fi competitivă la nivel înalt. Şi a dovedit, încă o dată, inutilitatea comentariului răutăcios făcut de Ion Ţiriac. 

Aceste aspecte au fost subliniate, pe bună dreptate, şi de Cristian Tudor Popescu, în dialog cu gsp.ro. Reputatul comentator l-a „urecheat“ pe Ţiriac şi s-a arătat încântat de faptul că putem asista, marţi, la o întâlnire Halep - Serena Williams.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Urmează un lucru minunat, un meci cu jucătoarea considerată cea mai bună din toate timpurile, Serena Williams, care încă joacă tenis. În ciuda faptului că domnul Ion Ţiriac i-a tras sarcină, pentru că e prea grasă şi prea bătrână, să se ducă acasă. Aşa i-a tras sarcină. Fără să-l întrebe nimeni, domnul Ţiriac a sărit din fundul grădinii cu acea zicere pe care nu i-a cerut-o nimeni. E o combinaţie de inutilitate şi răutate.

*Ce treabă are domnul Ţiriac cu kilogramele sau cu vârsta unui jucător sau jucătoare? Intră pe teren şi joacă aşa cu ştie şi aşa cum poate. Cum poţi să îi spui cuiva să se ducă acasă că e prea bătrână? Ce treabă ai tu? E treaba ei! Iată că, ar trebui să-şi ceară scuze Serena. Să spună «Domnule Ţiriac, ce să fac? Uite că intru pe teren şi câştig!».

*Şi Serena Williams a făcut un meci cu Sabalenka... A fost un război între aceste jucătoare teribile. Sabalenka loveşte poate şi mai tare, uneori, ca Serena. A fost o ciocnire a titanilor. Impresionant a fost travaliul din teren al Serenei, care nu s-a mulţumit doar să-şi plaseze loviturile câştigătoare, ci a alergat după nişte mingi, de credeam că va leşina pe teren. Credeam că îşi rupe ceva la picioare, la 40 de ani, cum zicea domnul Ţiriac, «Ce mai caută pe teren?».

*Deci, după părerea mea, e o şansă extraordinară pentru români. Vom vedea încă un meci între Simona Halep şi marea Serena Williams, mai ales că va fi în sferturile unui turneu de Grand Slam. Eu sunt bucuros ca pot vedea asemenea meci, sunt ocazii rare în viaţă.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Serena Williams, transformare incredibilă: Postarea antrenorului ei spune totul

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite