CTP dă de pământ cu adversara Simonei Halep: „Bunele maniere din tenis spun că în astfel de situaţii faci un gest de scuză!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid, după o victorie în trei seturi în faţa Belindei Bencici, din Elveţia.

Cristian Tudor Popescu s-a declarat dezamăgit de atitudinea Belindei Bencici, care a fost lipsită de fair-play la adresa jucătoarei noastre. "Eu nu am crezut că Simona va pierde acest meci pentru că am văzut o anume disperare la Bencic, care venea din faptul că ştia că rezervele ei de energie fizică şi psihică sunt reduse, sub ale Simonei. De aceea, Bencic era mai crispată; a avut numeroase mingi norocoase cu banda fileului, cu rama. Una chiar jenantă, nu a ştiut unde dă, a prins terenul din întâmplare! Şi apoi a strâns pumnul privind spre Simona. Bunele maniere din tenis spun că în astfel de situaţii faci un gest de scuză, nu faci un gest de victorie cu pumnul strâns când loveşti în halul ăla! Asta mi-a spus mie că este îngrijorată de un meci lung. De aceea nu a mai fost capabilă să câştige schimburile. De aceea a încercat să lovească tare şi la noroc sau cu mingi scurte, astea sunt soluţiile când nu te mai ţin picioarele, mâinile şi capul", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite