CTP: Rar am văzut două fiinţe omeneşti care să se completeze în acest fel, să fie la un moment dat o singură fiinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Cristian Tudor Popescu a comentat duminică seara la Digi24 calificarea României în semifinalele Fed Cup, spunând despre Irina Begu şi Monica Niculescu că au făcut cel mai bun meci de dublu feminin românesc din istorie.

„Am văzut în această seară cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie. Eu nu ştiu un meci mai bun decât acesta făcut de Irina Begu şi Monica Niculescu împotriva campioanelor mondiale, pentru că asta sunt, nr. 1 mondial, cehoaicele Krejcikova şi Siniakova. A fost un spectacol omenesc extraordinar al celor două fete. Rar am văzut două fiinţe omeneşti care să se completeze în acest fel, să se ajute, să fie la un moment dat o singură fiinţă. Au fost momente în care Irina a fost mai jos, momente în care a coborât Monica. De fiecare dată cealaltă i-a venit în ajutor, a făcut puncte extraordinare, i-a dat curaj, a scos-o din groapă. Aşa au şi câştigat, pentru că la sfârşitul meciului, Siniakova a cedat. Probabil a contat şi meciul de simplu. A făcut greşeli şi partenera ei nu a mai reuşit să o recupereze. Astfel, au reuşit fetele să câştige, după un moment foarte greu psihologic, egalate la 4, după ce au avut break. Au rămas neclintite şi au câştigat”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Acesta a mai precizat că victoria fetelor reprezintă o premieră, mai ales în contextul în care România a reuşit să învingă „cea mai puternică echipă FED Cup din Lume”.

„Un spectacol de tenis cum mă bucur că am apucat să-l văd, mai ales că s-a întâmplat la nivelul naţionalei României, care ajunge în semifinalele FED Cup. E o premieră, dacă nu punem la socoteală anul 1973, atunci era altceva. Acum suntem în semifinalele FED Cup, după ce am învins deţinătoarea trofeului, cea mai puternică echipă de FED Cup din lume, câştigătoare de 11 ori a trofeului şi putem spera, din acest moment la orice”, a adăugat jurnalistul.

România învinge Cehia şi se califică, după 46 de ani şi pentru a doua oară în istorie, în semifinalele Fed Cup

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite