CTP, după victoria lui Djokovic la Paris: „Este, în acest moment, cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu / FOTO captură Digi24
Cristian Tudor Popescu / FOTO captură Digi24

Cristian Tudor Popescu, vechi admirator al lui Roger Federer, l-a urcat e Novak Djokovic în fruntea ierarhiei celor mai buni jucători de tenis din istorie, după victoria acestuia de la Roland Garos.

„Novak Djoković – învingătorul timpului şi timpurilor! 

Pentru mine, cel mai mare jucător pe care l-am văzut vreodată pe un teren de tenis este şi rămâne Roger Roiger Federer! 

Dar… Învingând în 5 seturi, de la 0-2, un talent imens, cu 11 ani mai tânăr, grecul Stefanos Tsitsipas, după meciul-monstru cu Rafael Nadal, sârbul Novak Djoković, cu cele 19 Grand Slamuri, cu de departe cele mai multe săptămâni consecutive ca nr. 1 mondial, cu scor pozitiv la Nadal şi Federer, cu titlul de unic jucător din Era Open care a câştigat de cel puţin 2 ori fiecare dintre cele 4 Grand Slamuri, este, în acest moment, cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor!”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Sârbul Novak Djokovici, liderul ATP, a câştigat, duminică, pentru a doua oară turneul de la Roland Garros. Acesta este al 19-lea său trofeu de grand slam.

Djokovici l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial, scor 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, în patru ore şi 11 minute.

Pentru Djokovici este al 84-lea trofeu la simplu din carieră, al treilea din acest an (după Australian Open şi Belgrad). La Roland Garros, sârbul s-a mai impus în 2016.

Novak Djokovici a devenit primul jucător care a câştigat de cel puţin două ori cele patru grand slam-uri în Era Open

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite