CTP, revoltat: „Messi, Balon de Aur? Nu doar în politică se petrec măgării!“. Cum arată topul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP

Cristian Tudor Popescu comentează extrem de rar ştirile despre fotbal, fiind pasionat, în primul rând, de tenis. Acum însă, rezultatul controversat din ancheta „France Football“ a fost dezaprobat şi de reputatul jurnalist.

Lionel Messi (34 de ani) a luat al 7-lea „Balon de Aur“ din carieră într-un moment în care inclusiv cifrele publicate de „Adevărul“ aici demonstrează că argentinianul nu merita acest trofeu. Care, în mod normal, ar fi trebuit să-i fie acordat lui Robert Lewandowski (33 de ani).

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat, luni seară, la Paris, confirmă, încă o dată, spusele regretatului Johan Cruyff, după cum „Adevărul“ a amintit aici. 

Iar astăzi, inclusiv Cristian Tudor Popescu a contestat „Balonul de Aur“ luat de Messi printr-o postare pe Facebook.

Ce a scris Cristian Tudor Popescu? 

Balon de Aur în colţuri

Nu numai în politică se petrec măgării care rag la cer. Se petrec şi în fotbal, şi nu numai în cel de bărăgan de la noi, ci la cel mai înalt nivel mondial.

Lionel Messi este, în opinia subsemnatului, cel mai mare jucător al lumii în ultimii 15 ani – peste Cristiano Ronaldo. Şi al 3-lea în clasamentul tuturor timpurilor, după Pelé şi Roger Federer al fotbalului, Johan Cruyff. Dar în anul care s-a scurs, Messi a fost bun, şi atât. Jocul său nu a egalat eficienţa scânteietoare a cel puţin 3 dintre „învinşii” săi: Robert Lewandowski, Karim Benzema şi Mohamed Salah. Fiecare dintre ei, Lewa, Karim sau Mo, ar fi meritat Ballon d`Or înaintea lui Messi. 

Sau tot politica, vârâtă în sport până la a face aurul balonului să nu mai fie rotund, ci în colţuri, e de vină?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite