CTP vorbeşte despre Bianca Andreescu: „Impresionantă mi se pare forţa mentală de călugăr tibetan a acestei puştoaice“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a urmărit evoluţia pe care Bianca Andreescu a avut-o la Indian Wells, acolo unde a câştigat trofeul după o finală cu Angelique Kerber.

El şi-a făcut publică admiraţia faţă de sportiva canadiancă, cu origini în România, postând un mesaj pe contul personal de facebook:

”Bianca Andreescu m-a făcut să urlu de parcă ar fi câştigat Simona Halep! Cred, iubitori ai tenisului, că de la Martina Hingis n-am mai văzut o jucătoare de 18 ani cu atâta inteligenţă şi maturitate în joc! Dar cu adevărat impresionantă mi se pare forţa mentală de călugăr tibetan a acestei puştoaice.

După meciul lung şi dur din semifinala Indian Wells împotriva Svitolinei, câştigat pe muchie de cuţit, finalul încleştării cu marea campioană Angelique Kerber a fost de-a dreptul lamă de ras! Discursul victoriei l-a încheiat mulţumind în româneşte celor care au ridicat tricolorul în tribunele marelui turneu californian.

Bianca Andreescu este cu siguranţă la începutul unei mari poveşti în tenis. Jurnaliştii americani zic că asta i se trage de la „rădăcinile ei româneşti”! Aşa să fie… Poate ni se trage şi nouă ceva de la Bianca!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite