Cu ochii spre Franţa: Sorana Cîrstea, meci mare, la Strasbourg. Şase românce joacă la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Chiar dacă am pierdut-o pe Simona Halep (3 WTA) pentru ultima parte a sezonului de zgură, cel puţin în această săptămână, celelalte jucătoare ne-au furnizat victorii aproape pe bandă.

Exceptând-o pe Laura-Ioana Paar (243 WTA), care a părăsit calificările de la French Open în turul I, nicio altă româncă n-a fost învinsă, deocamdată, în Franţa, în această săptămână!

În această ţară, pe lângă calificările pentru al doilea Grand Slam al anului, are loc şi turneul de la Strasbourg, ultimul important înainte de Roland Garros. Sorana Cîrstea (61 WTA) s-a înscris aici, după ce a fost învinsă la Madrid, în turul I, iar apoi a ratat Italian Open din cauza unei accidentări. Astăzi, de la ora 13.00, Cîrstea o va înfrunta pe Shuai Zhang (45 WTA), în turul II. E un meci uriaş, fiindcă învingătoarea va merge direct în semifinale, după ce Bianca Andreescu, cu care s-ar fi intersectat în sferturi, şi-a anunţat retragerea de la competiţie!

Şi la Paris, româncele vor avea un program plin, şase tricolore urmând să evolueze, astăzi, în turul II al calificărilor de la French Open. Jucătoarele care vor învinge în această fază vor ajunge la meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal. Iată cu cine vor juca, astăzi, româncele:

*Talabă (210 WTA) - Dart (143 WTA)

*Niculescu (175 WTA) - Monnet (381 WTA)

*Dulgheru (444 WTA) - Perez (239 WTA)

*Jaqueline Cristian (152 WTA) - Sherif (120 WTA)

*Ruse (174 WTA) - Krunici (212 WTA)

*Irina Bara (122 WTA) - Minella (207 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite