Cu cine ar fi vrut Simona Halep să cheltuie milionul de dolari pus la bătaie la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a apărut ieri în faţa jurnaliştilor acreditaţi la turneul de la Indian Wells şi a răspuns la întrebările puse de aceştia.

"Ai auzit de bonusul de un milion de dolari?", a fost întrebată Simona Halep. ”Da, am auzit, dar e greu să te gândeşti la el. Ce aş face cu el? Aş putea merge la shopping împreună cu partenera mea, aşa că ar fi minunat dacă s-ar şi întâmpla”, a declarat tenismena din România.

"Unii dintre jucători au spus că ar împărţi premiul cu presa..", a venit provocarea jurnalistilor. ”Eu mă gândeam să îl împart cu partenera, dar cred că aş putea să vă cumpăr şi vouă câteva cadouri”, a mai spus constănţeanca.

Organizatorii oferă un bonus de un milion de dolari pentru câştigarea ambelor titluri la turneul californian: la simplu şi la dublu. Halep este principala favorită la simplu, iar la dublu a jucat din nou alături de Irina Begu, alături de care a câştigat titlul la Shenzen anul acesta. din păcate, cele două au pierdut şi au fost eliminate din competiţie chiar în primul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite