Cum o poate afecta pe Simona Halep înfrângerea de la Shenzhen şi în condiţii poate pierde locul 4 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut surprinzător meciul cu cehoaica Katerina Siniakova şi s-a oprit în optimi la Shenzhen, primul turneu la care a participat în 2017.

Simona a anunţat că nu va mai juca deloc până la Australian Open, care începe pe 16 ianuarie, iar asta o poate afecta în clasamentul mondial, acolo unde acum ocupă poziţia a patra. Ea aa cumulat în China doar 30 de puncte şi va pierde 150 de puncte deoarece anul trecut a afost în semifinale la Sydney. 

În aceste condiţii, principalele ei urmăritoare, Dominika Cibulkova şi Karolian Pliskova, se pot apropia considerabil de ea. Cele două participă atât la Brisbane (turneu în desfăşurare), cât şi la Sydney (turneu programat săptămâna viitoare). pentru a o depăşi pe Halep, Cibulkova trebuie să joace finala la ambele turnee, iar dacă Pliskova vrea să treacă peste Halep ea va trebui chiar să le câştige. 

Ambele variante sunt totuşi destul de puţin probabile, dar nu imposibile. Oricum, indiferent de situaţie, Simona Halep va fi cap de serie numărul 4 la Australian Open, acolo unde o performanţă importantă îi poate îmbunătăţi şi punctajul.

 Prima declaraţie a Simonei Halep după ce a fost eliminată la Shenzhen. Pe ce a dat vina jucătoarea noastră

Vezi AICI ce a declarat cehoaica după succesul din faţa Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite