Sport

articolul anterior articolul urmator

Cum comentează ATP expulzarea lui Nole? Recomandă vaccinarea!

2
16 Jan 2022 14:09:43
Autor: Nicolae Ion
Novak Djokovici
Novak Djokovici

ATP a oferit un punct de vedere după ce justiţia australiană a păstrat decizia Guvernului care îi anulase viza lui Novak Djokovici.

"Decizia de a menţine anularea vizei lui Novak Djokovic marchează sfârşitul unei serii de evenimente extrem de regretabile. În ultimă instanţă, deciziile autorităţilor în ceea ce priveşte aspectele legate de sănătate publică trebuie respectate. Este nevoie de mai mult timp pentru a pune în balanţă faptele şi pentru a trage învăţăminte din această situaţie. Indiferent de modul în care s-a ajuns în acest punct, Novak este unul dintre cei mai mari campioni ai sportului nostru, iar absenţa sa de la Australian Open este o pierdere pentru acest sport. Ştim cât de turbulente au fost ultimele zile pentru Novak şi cât de mult şi-a dorit să îşi apere titlul la Melbourne. Îi urăm succes şi aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem curând din nou pe teren. ATP continuă să recomande cu tărie vaccinarea tuturor jucătorilor", a reacţionat forul mondial.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

freeson freeson4
16.01.2022, 14:52:33

Declarație din zona "Vai, vai, șe dureri / Sî vez vaporu' cum pieri!".

+3 (3 voturi)
Minus
17.01.2022, 18:13:34

profesor Christian Perronne : „Nu sunt vaccinuri, dovada este că nu funcționează, nu previn contaminările sau formele grave ale bolii. În țările care au vaccinat cel mai mult, peste 90% dintre persoanele aflate la terapie intensivă sunt dublu sau triplu vaccinate.”

-15 (17 voturi)
Modifică Setările