Cum a fost umilită Dinamo de Ioan Andone. FC Voluntari vrea să se jertfească în favoarea câinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ioan andone foto razvan pasarica/rpressport

De prea multe ori, oamenii din fotbalul autohton fac declaraţii absurde, care nu au niciun fel  nici acoperire în regulamentele existente.

Ioan Andone, preşedintele grupării FC Voluntari, este ultimul intrat pe lista celor care vin cu ipoteze halucinante. Cu o carieră insemnată sub culorile clubului dinamovist, Ioan Andone a încercat să vină cu o propunere care să ajute fostul său club, dar efectul a fost, mai degrabă, unul umilitor pentru "câini"

Aflată pe loc retrogradabil la terminarea playout-ului, Dinamo, care aşteaptă să fie salvată de la ajungerea în eşalonul secund prin schimbarea sistemului competiţional, a mai primit o ofertă de nerefuzat: jertifirea echipei FC Voluntari. 

Ideea absurdă îi aparţine lui Florentin Pandele, primarul Voluntariulu, şi a fost mediatzată de Ioan Andonei. „Am avut o discuţie cu domnul primar Florin Pandele şi el spunea că Dinamo e un brand, că e păcat să retrogradeze. El îmi spunea că noi, Voluntariul, ar trebui să le cedăm locul în Liga 1 dacă retrogradează. Da, am face asta. El este primarul, poate lua o astfel de decizie. Au dispărut prea multe branduri. A fost o discuţie între mine şi domnul primar. Dânsul se gândea că noi putem să o luăm de la capăt, suntem un club nou. Avem 600 de jucători în academie. Eu sunt preşedinte la Voluntari, sunt alţii la Dinamo”, a declarat Andone la Digi Sport.

Dinamo a încheiat campionatul penultima, fiind teoretic retrogradată, dar nu a jucat cinci meciuri, în urma cazurilor de infecatre cu noul coronavirus din lot.

Federaţia Română de Fotbal se pregăteşte însă să modifice numărul de echipe din Liga I, de la 14 la 16, caz în care nu va retrograda nicio formaţie direct. Ultima clasată în playout-ul Ligii 1, Chindia Târgovişte, va juca, la 9 şi 12 august, un baraj de menţinere/promovare, cu CS Mioveni, locul 3 în Liga a II-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite