Cum justifică antrenorul Argentinei eşecul dureros în faţa Croaţiei: „Nu simt ruşine, ci doar durere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentina a pierdut cu 3-0 în faţa Croaţiei, în etapa a doua a Grupei D de la Cupa Mondială. Cu doar un punct din primele două meciuri, argentinienii au nevoie de o victorie cu Nigeria în ultima etapă şi de un joc al rezultatelor favorabil.

Omul care este pus la zid pentru cel mai slab debut din istoria Argentinei la un Mondial, antrenorul Jorge Sampaoli, a avut de suportat criticile tuturor.

"Planul pentru acest meci nu a funcţionat, nu simt ruşine, ci o mare durere, aşa cum nu am mai simţit demult. Nu există altă alternativă decât să dăm totul în ultimul meci. Am fost foarte ambiţioşi şi ne-am fi dorit să terminăm primii în grupă. Acum nu mai este posibil şi este o mare durere. Poate dacă făceam alt plan, unele lucruri ar fi funcţionat mai bine. Nu cred că vina este doar al lui (Willy) Caballero. M-am gândit că vom pune presiune multă pe Croaţia în terenul lor. Dar după golul lor, noi am căzut psihic şi nu am mai putut schimba lucrurile", a declarat Sampaoli.

Sampaoli a mai spus că nu a reuşit să trimită în teren cea mai bună echipă pentru a-l pune în valoare pe Lionel Messi. "Messi este limitat pentru că echipa nu ia formă cu el aşa cum ar trebui. Sunt foarte trist de această înfrângere, dar probabil nu am trimis în teren cea mai bună echipă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite