Cum au reacţionat ambasada Suediei la Bucureşti şi presa suedeză după victoria în faţa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Euro 2020 - Suedia - România / FOTO EPA - EFE / 23 mar 2019

Echipa naţională a României a început cu stâmgul, sâmbătă seară, campania de calificare pentru Campionatul European din 2020. România a pierdut în faţa Suediei, scor 2-1, meciul care a contat pentru grupa F preliminară a competiţiei de anul viitor.

Ambasada Suediei la Bucureşti a postat, pe Facebook, imediat după confruntarea dintre cele două echipe un mesaj prin care le mulţumeşte “tricolorilor” pentru meci şi le urează succes în continuare în campania pentru Euro-2020. “Mulţumim pentru meci, Echipa naţională de fotbal a României! Succes în următoarele partide şi ne revedem în România pe 15 Noiembrie!”, a fost mesajul de pe reţeau de socializare

Presa suedeză în schimb a lăudat reţinut victoria. "Ara vital pentru Suedia să câştige meciul cu România ;i s/a terminat cum ne-am dorit. Am început bine şi am avut şansa de a marca încă din startul meciului, dar Berg nu a controlat balonul în careul advers, iar ocazia a fost irosită. În schimb, România a avansat, dar, după o scurtă perioadă în care România a părut periculoasă, Suedia a marcat de două ori prin Quaison şi Claesson. Echipa oaspete a găsit drumul spre poartă şi, din apropiere, Claudiu Keşeru a redus din diferenţă. Golul le-a dat încredere, iar echipa a avansat. Atitudinea ofensivă a României nu a mai dus la un alt gol. În schimb, jocul adversarilor a oferit spaţii naţionalei Suediei, dar Quaison, Berg şi Augustinsson au ratat", au scris cei de la site-ul fotbollskanalen.se, citat[ de Prosport.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite