Cum a reacţionat Borcea imediat după ultima condamnare. Ce alt puşcăriaş empatizează cu fostul şef dinamovist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
borcea

Cristi Borcea, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor, s-a predat în această dimineaţă şi a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Fostul impresar Victor Becali a declarat, pentru Mediafax, că a fost joi seară la Cristian Borcea acasă şi că va merge să-l viziteze şi la închisoare, precizând că, spre deosebire de alţii, fostul acţionar s-a predat.

"Ca prieten îmi pare foarte rău, ce poziţie pot să am, am fost la el şi aseară, îmi pare rău. Eu, din ce ştiu nu era foarte implicat în povestea asta, ca dovadă că a fost şi achitat în primă instanţă. Cumpărase printr-un împuternicit nişte lucruri pe care le-a şi vândut înapoi, nişte acţiuni, ştiu povestea asta, dar nu ai ce să faci, este o hotărâre a instanţei, nu ai ce face, asta am făcut şi eu asta a făcut şi el.

Cum putea să fie când eşti achitat în fond şi primeşti 5 ani, la contopire vor fi nu 5, 6 ani, cum poţi să fi decât dărâmat, trebuie să îi nască soţia, copiii, cum poţi să fi într-o asemenea?... Eu am trecut prin astea şi ştiu ce înseamnă.  (...)

O să merg la Cristi Borcea, este prietenul meu, eu nu pot să mă dezic de Borcea niciodată, este prietenul meu, este ca fratele meu şi când o să pot o să mă duc la el sau ce pot să fac pentru el, o să fiu aproape de el şi de familia lui aşa, ca prieten, că în rest nu are nevoie de nimic, are tot ce îi trebuie. Este o perioadă grea, la început este o perioadă destul de grea, dar asta este ce poţi să faci, nu am fugit, nu fugim, nu fuge, nu, toată lumea fuge se ascunde, s-a predat. Alţii nu s-au predat, fug, stau şi câştigă şi procese, asta-i viaţa", a declarat, pentru Mediafax, Victor Becali.

În ianuarie 2018, Victor Becali a fost eliberat din puşcărie după ce a executat o pedeapsă de trei ani şi zece luni închisoare în "Dosarul Transferurilor", pedeapsa iniţială fiind de patru ani şi opt luni.

O lună mai târziu, în februarie 2018, Victor Becali a fost condamnat la 5 ani si 8 luni de inchisoare cu executare intr-un alt dosar, in care a fost acuzat de mituirea judecatoarei Geanina Terceanu, cea care a avut pe mana, in faza de fond, Dosarul Transferurilor.. În acest caz fostul impresar a stat în detenţie doar opt luni.

În ambele procese care s-au soldat cu condamnari cu executare pentru Victor Becali, Cristi Borcea s-a aflat şi el pe banca acuzaţilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite