Cum au reacţionat Messi şi Cristiano Ronaldo la aflarea veştii că Maradona a murit! Decizie importantă luată de UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Maradona FOTO EPA-EFE

Decesul lui Maradona face valuri pe întreg mapamondul, mesajele de condoleanţe pentru familie venind din toate colţurle lumii.

Lionel Messi a postat pe Instagram două fotografii alături de Diego Maradona, subliniind că fostul fotbalist argentinian este "etern". "Este o zi tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. El ne-a părăsit, dar nu a plecat, pentru că Diego este etern. Păstrez în suflet toate momentele frumoase şi transmit condoleanţe familiei şi prietenilor. Odihnească-se în pace", a scris Messi, pe Instagram.

        View this post on Instagram                       A post shared by Leo Messi (@leomessi)

   

La rândul lui, Cristiano Ronaldo a notat, miercuri, pe contul personal de Twitter, că Diego Maradona, prietenul său de care se desparte astăzi, pleacă prea devreme, dar lasă “o moştenire fără limite”.

“Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu va fi ocupat niciodată. Odihneşte-te în pace, craque. Nu vei fi uitat niciodată”, a fost mesajul lui Ronaldo.

De asemenea, în onoarea lui Maradona, UEFA a anunţat că un minut de reculegere va fi ţinut la toate meciurile de miercuri şi joi, din competiţiile europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite