Cum a reacţionat UEFA după bătaia dintre jucători de la finalul meciului Glasgow Rangers - Slavia Praga VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
kudela

Slavia Praga şi Nicolae Stanciu s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Ligii Europa, după ce au învins, scor 2-0, în Scoţia, echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers, dar meciul a fost umbrit de incidente violente între jucătorii celor două echipe.

Finalul partidei dintre Glasgow Rangers şi Slavia Praga a fost unul plin de evenimente, tensiunile din teren tranformându-se într-o bătăie urâtă la cabine

Conform BBC, antrenorul scoţienilor a declarat după meci că jucătorul Glen Kamara ar fi fost ţinta rasismului unui jucător de la Slavia  Incidentul la care face referire Gerrard a avut loc spre finalul partidei, când Ondrej Kudela (foto - în stânga) i-a spus ceva lui Kamara acoperindu-şi gura (VIDEO). Este imposibi de ştiut exact care au fost cuvintele folosite de Kudela, cert este că jucătorii lui Rangers au luat foc imediat, a urmat o busculadă în care au fost implicaţi mai mulţi fotbalişti şi meciul a fost întrerupt minute bune. 

Pe de altă parte, cehii spun că scoţienii s-au răzbunat pe fundaşul lor pe drumul către vestiare şi susţin că Kudela ar fi fost bătut crunt de coechipierii lui Ianis Hagi până să ajungă la cabine. 

Skysport, citat de Telekomsport, susţine că UEFA va deschide o investigaţie pentru a stabili exact ce s-a petrecut pe Ibrox Park. ”Suntem la curent cu un incident care a avut loc în tunel după finalul meciului şi care i-a implicat pe unii jucători ai ambelor echipe. Aşteptăm să primim rapoarte detaliate de la oficialii UEFA care au fost la meci”, a spus pentru susrsa citată un reprezentat UEFA, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la gazde, în timp ce Stanciu jucat 90 de minte şi a înscris un gol de generic. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite