Cum îl poate salva Jose Mourinho de la închisoare pe un cap al mafiei italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jose Mourinho este unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii, dar şi un personaj excentric. Şi care se asociază cu oameni mai mult sau mai puţin controversaţi, prietenia cu Giovanni Becali, spre exemplu, fiind cunoscută. Presa din Italia a dezvăluit astăzi că o poză din 2006 în care antrenorul portughez apare alături de un mafiot, l-ar putea salva pe ultimul de la închisoare.

Cesare Pagano este un interlop italian, lideul clanului Amato-Pagano, una dintre cele mai importante în Camorra, mafia care conduce zona Napoli. Şi e condamnat, printre altele, într-o primă instanţă, de către justiţia italiană, că ar fi ordonat uciderea lui Carmine Amoruso, un fost membru al clanului.

Potrivit depoziţiilor a doi „martori“, Cesare Pagano i-ar fi comandat unui apropiat, Rito Calzone, în prezenţa lor, asasinarea lui Amoruso, care a fost împuşcat pe 7 martie 2006, în Mugnano, o localitate aflată la 10 km de Napoli.

Presa italiană a dezvăluit însă astăzi, o poză, făcut chiar la acea dată, în care Cesare Pagano, Rito Calzone, presupusul asasin, şi încă un personaj din clan, nenominalizat, apar alături de Jose Mourinho! 

Instantaneul a fost surprins la un hotel din Barcelona, unde „The Special One“, pe atunci antrenor la Chelsea, în primul mandat, era cazat împreună cu echipa londoneză, înaintea unui meci din Liga Campionilor, cu FC Barcelona. 

Iar cum Pagano şi Calzano erau pe 7 martie 2006 la Barcelona, nu puteau fi în aceeaşi seară şi lângă Napoli. 

„Credibilitatea acuzaţiilor celor doi <martori> este în acest moment pusă în discuţie, tocmai din cauza unei poze cu Mourinho“, a scris „Gazzetta dello Sport“.  

image

Mourinho, lângă cei trei mafioţi. FOTO: Gazzetta dello Sport

Partida FC Barcelona – Chelsea (1-1), din 7 martie 2006, a contat pentru optimile Ligii Campionilor. Barcelona, care câştigase cu 2-1 în tur, s-a calificat mai departe şi a câştigat la final trofeul, după 2-1 cu Arsenal, în ultimul act. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite