Cupa Europei la floretă feminin se desfăşoară şi în acest an la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv al Armatei Steaua organizează, pentru al doilea an consecutiv, Cupa Europei la floretă feminin. Competiţia se va desfăşura duminică, în Sala “Mihai Viteazul” din Capitală.

Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, Mihai Covaliu, a explicat importanţa desfăşurării Cupei Europei la Floretă feminin în ţara noastră: ”Este o competiţie foarte importantă pentru noi şi datorită faptului că, la prima ediţie organizată anul trecut în condiţii excepţionale la Sala Mihai Viteazul, toată lumea a avut doar cuvinte de laudă. Tocmai de aceea, şi în acest an, Confederaţia Europeană de Scrimă a acordat organizarea acestui important eveniment ţării noastre. Vreau să mulţumesc Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” pentru efortul depus în organizarea acestei competiţii împreuna cu Federaţia Română de Scrimă. Vă aşteptăm pe toţi la un regal al scrimei, care va fi organizat în condiţii excepţionale!”

La rândul său, preşedintele Stelei, George Boroi a adăugat: ”Suntem onoraţi să organizăm a doua ediţie a Cupei Europei la Bucureşti, cu o participare valoroasă. Mă bucur că această colaborare cu Federaţia Română de Scrimă tinde să devină una foarte strânsă şi rodnică, pentru că, ceea ce acum trei ani de zile părea ceva foarte greu de realizat, iată că acum este ceva statornic. Suntem onoraţi ca preşedinte al Comitetului de Organizare să fie domnul general locotenent doctor Cătălin Zisu şi mulţumim cu această ocazie Ministerului Apărării Naţionale pentru sprijinul constant pe care l-am primit pentru organizarea competiţiilor de acest gen, care cresc foarte mult nivelul de pregătire şi de performanţă sportivă. Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” a avut şi va avea întotdeauna o politică de vizibilitate prin performanţă”. La Cupa Europei la Floretă feminin organizată în urmă cu un an, Steaua Bucureşti s-a clasat pe locul 3, după ce a învins în finala mică reprezentanta Club de Esgrima de Vigo El Olivo din Spania. Pentru câştigarea trofeului Cupa Europei, ediţia 2015, vor concura cluburile C.D.S. Mangiarotti din Italia, Bourg la Reine din Franţa, Hapoel Akko Romach Abirim din Israel, Şcoala de Scrimă Chişinău din Republica Moldova, iar din România – CSA Steaua Bucureşti şi CSU Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite