Cupa României la Karate are loc în acest weekend, la Sala Transilvania din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karate
Karate

Federaţia Română de Karate organizează Cupa României, iar cei mai buni karateka din România vor putea fi urmăriţi sâmbătă şi duminică la Sibiu, la Sala Transilvania.

Cupa României la Karate, pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori se dispută efectiv în zilele de sâmbătă şi duminică, vinerea fiind rezervată probei cântarului. 

"Am convingerea că acest eveniment major, organizat de Federaţia Română de Karate, va atrage cât mai mulţi sportivi şi spectatori, pentru a demonstra că FRK este cea mai puternică federaţie de acest gen din România. Acum, când karateul mondial are şansa de a deveni sport olimpic, prin WFK, rog toţi membrii FRK să demonstreze unitate şi forţă prin implicare în toate acţiunile organizate în cadrul Federaţiei Române de Karate", a spus preşedintele FRK, Lucian Băroiu.  

Cupa României la Karate este criteriu de selecţie pentru loturile naţionale de cadeţi, juniori şi tineret, în vederea participării la Campionatul Mondial de Karate WFK (7-10 noiembrie, Guadalajara, Spania), cât şi criteriu de punctaj pentru lotul naţional de seniori. Sportivii care doresc să fac parte din loturile naţionale FRK trebuie să participe la toate competiţiile naţionale pentru a intra în sistemul de punctaj stabilit de Colegiul Naţional al Antrenorilor.

De asemenea, arbitrii naţionali, pentru a putea îndeplini criteriul valoric stabilit de CCA, trebuie să participe şi să arbitreze la competiţiile organizate de FRK.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite