„Cutremur“ în Anglia: Chelsea iese din Superligă, după revolta fanilor. BBC a explicat tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olivier Giroud (Chelsea)
Olivier Giroud (Chelsea)

Formaţia londoneză e prima care se „rupe“ de un proiect controversat, care a scandalizat lumea fotbalului, în ultimele zile.

Fondatorii Superligii au sperat să crească, rapid, numărul echipelor participante, de la 12 la 15. Planul lor a eşuat însă lamentabil! Nu numai că s-au lovit de trei refuzuri grele, după cum „Adevărul“ a scris aici, dar acum chiar au pierdut o grupare dintre cele care semnaseră proiectul lansat duminică.

Vorbim despre Chelsea Londra care, Pe lângă ameninţările primite din partea UEFA şi FIFA, gruparea de pe „Stamford Bridge“ a fost pusă sub presiune şi din partea fanilor. Aceştia, revoltaţi de intenţia clubului de a părăsi competiţiile UEFA, s-au adunat în afara stadionului, marţi seară, înaintea meciului cu Brighton.

Protestul lor a convins clubul că e momentul să iasă din Superligă, ceea ce se va şi întâmpla, oficial, în următoarele ore, după cum a notat BBC.

Potrivit presei internaţionale, Barcelona şi Manchester City se vor retrage şi ele, în următoarele ore, din Superliga europeană, tot din cauza ameninţărilor primite din partea forurilor fotbalistice, dar şi din cauza reacţiilor virulente ale suporterilor!

CITEŞTE ŞI:

Superliga s-a tăiat: Chelsea, City, Barcelona şi Atletico se retrag! Scene incredibile la Londra VIDEO

Cele 11 cluburi care rămân în Superliga europeană

*Manchester United

*Manchester City

*Arsenal

*Tottenham

*Liverpool

*Juventus

*AC Milan

*Inter Milano

*Real Madrid

*Barcelona

*Atletico Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite