„Cutremur“ în Belgia: Mechelen va fi exclusă din Europa după ce a trucat un meci! Hagi, afectat de un scandal uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Viitorul ar fi trebuit să joace, la 25 iulie şi 1 august, cu Antwerp, trupa pregătită de Ladislau Boloni, în turul II preliminar al Ligii Europa. Cel mai probabil însă, adversara românilor va fi alta.

Tribunalul Belgian de Arbitraj pentru Sport (CBAS) a anunţat, miercuri, că Mechelen, câştigătoarea cupei în sezonul recent încheiat, nu va avea dreptul de a evolua în cupele europene.

Asta deoarece, oficialii clubului au fost găsiţi vinovaţi de trucarea unui meci cu Waasland-Beveren, disputat la 11 martie 2018.

De acum, există două posibilităţi: 

*Belgienii vor ca Gent, învinsă de Mechelen în finala Cupei Belgiei, să înfrunte Viitorul în turul II preliminar al Ligii Europa.

*UEFA ia însă în considerare ca, din cauza acestui scandal, Belgia să piardă un loc în cupele europene. În acest caz, Viitorul ar putea avansa în turul III preliminar al Ligii Europa sau e posibil ca trupa pregătită de Hagi să întâlnească o formaţie dintr-o altă ţară.

În cazul în care Belgia nu va fi sancţionată de UEFA, Antwerp va juca în turul III preliminar al Ligii Europa, iar Standard Liege va juca direct în faza grupelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite