„Cutremur“ la CSM: Antrenorul Magnus Johansson, dat afară! Ştim cine va conduce echipa în meciul de sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johansson

Campioana României la handbal feminin traversează un moment critic, după ce ultimele două meciuri au fost pierdute de Cristina Neagu şi colegele ei.

. Înfrângerea incredibilă din campionat, 19-22 cu Râmnicu Vâlcea, a fost urmată de un alt pas greşit făcut în Germania, în a doua etapă din grupele Ligii Campionilor, 28-30 cu Bietigheim. 

Primul care a fost „decapitat“ după aceste înfrângeri a fost antrenorul Magnus Johansson. Suedezul a fost dat afară, iar la meciul de sâmbătă (ora 19.15, Digi Sport, Telekom Sport) cu Vipers Kristiansand din deplasare, echipa va fi condusă de secundul Adrian Vasile.

„Dupa analiza şi evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a avut echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, atât în Champions League, cât şi în competiţiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti şi antrenorul Magnus Johansson au hotărât să încheie colaborarea.

Interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, şi Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii. Următorul meci pe care echipa îl va juca va fi în deplasare, în Norvegia, în data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand“, se arată în comunicatul celor de la CSM Bucureşti.

3 luni a durat mandatul lui Magnus Johansson la CSM Bucureşti, el fiind adus în luna iulie în locul conaţionalului său, Per Johansson. Din 2014 până acum, „tigroaicele“ au schimbat opt antrenori.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite