Dă-ţi copilul la sport, gratuit: cel mai modern club din Capitală organizează preselecţii la tenis, înot şi gimnastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Pavel a participat la preselecţia pentru tenis în 2014
Andrei Pavel a participat la preselecţia pentru tenis în 2014

Antrenorii vor fi asistaţi în programul de selecţie a copiilor pentru cele trei discipline de către sportivi renumiţi precum Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Andrei Pavel, Andreea Răducan şi Sandra Izbaşa.

Stejarii Country Club, în colaborare cu o serie de sportivi români renumiţi, lansează şi facilitează programe gratuite de iniţiere în sport, dedicate copiilor. Programele includ acces la cele mai noi tehnologii sportive şi la sesiuni de dezvoltare personală, fiind deschise tuturor copiilor pasionaţi sau interesaţi de sport.

Selecţia municipală de tenis

Evenimentul e planificat în două serii organizate în lunile mai şi respectiv septembrie - octombrie 2015 şi se adresează copiilor începători, cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani. 

Ediţia de mai încadrează o tabară sportivă gratuită, în care vor fi implicaţi cei 25 de copii nou selectaţi. Selecţia continuă demersul iniţiat în 2014, „Stejarii Country Club susţine copiii pasionaţi de tenis“, la care au participat peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

Cei 30 de copii selecţionaţi în 2014 au fost integraţi într-un program gratuit de cursuri de tenis desfăşurat în perioada noiembrie 2014 - iunie 2015, susţinut de instructori profesionişti, utilizând terenuri şi echipament la cele mai înalte standarde de calitate. Printre sportivii care s-au implicat în ediţia anului trecut se remarcă Simona Halep, care a acordat sfaturi legate de tenis şi cadouri celor 30 de copii ce beneficiază de acest program.

Selecţia naţională de înot Camelia Potec

În cursul lunii martie a anului curent sunt programate noi selecţii în rândul copiilor din şcolile şi grădiniţele de stat pentru 60 de locuri la Şcoala de Înot Camelia Potec din cadrul Stejarii Country Club. Selecţia va reuni copii cu vârste de 7 şi 8 ani, începători în domeniul înotului şi care nu sunt înscrişi la cursurile altor cluburi sportive.

Demersul pentru domeniul înotului a demarat în anul 2014, prin Concursul Naţional de Înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni“ – eveniment care a reunit 260 de copii din 10 oraşe ale României alături de 60 instructori şi de membrii familiilor participanţilor. 

Astfel au fost selectaţi 24 de copii care beneficiază gratuit de evaluare tehnică şi psihologică, de echipamente şi de un program specializat de instruire pe parcursul a două cantonamente de pregătire organizate în cadrul clubului.

Selecţia municipală de gimnastică Nadia Comăneci

Planificată de asemenea pentru luna martie a anului curent, selecţia se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani şi va pune în mod gratuit la dispoziţia acestora 50 de locuri la Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci, nou înfiinţată în cadrul Stejarii Country Club.

Antrenorii Stejarii Country Club sunt asistaţi în programul de selecţie a copiilor pentru cele trei discipline de către sportivi renumiţi precum Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Andrei Pavel, Andreea Răducan şi Sandra Izbaşa. Testele de evaluare includ: exerciţii de alergare, de aruncare, sărituri, prindere, coordonare, viteză specifică, agilitate, forţă, flexibilitate şi anduranţă, însă nelimitându-se doar la acestea.  

Scopul Stejarii Country Club prin organizarea acestor selecţii şi a antrenamentelor e de a identifica, în rândul micilor iubitori de sport, copiii care au potenţial de a deveni unii dintre cei mai buni jucători de tenis, înotători şi respectiv gimnaşti. Selecţiile se adresează tuturor copiilor, începători sau avansaţi. 

Prin acest proiect Stejarii Country Club urmăreşte promovarea educaţiei fizice şi iniţierea copiilor în sport, în special în tenis, nataţie şi gimnastică – sporturi în care România a înregistrat de-a lungul timpului performanţe de excepţie. Selecţia se adresează tuturor copiilor, indiferent de posibilităţile materiale ale familiilor, înscrişi în şcolile şi grădiniţele de stat.

Pentru mai multe informaţii despre Stejarii Country Club, vă rugăm să accesaţi www.stejariicountryclub.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite