Articol publicitar

Dacă nici Brazilia nu ne aduce bani, atunci cine?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neymar şi compania au văzut ce a păţit Argentina şi e de aşteptat să ne ofere în sfârşit un meci cu goluri multe şi câştigat la pas de o favorită. Iar pentru asta Superbet vă oferă super-cote

Brazilia a dezamăgit şi ea în primul meci de la Campionatul Mondial din Rusia, ca să fie tacâmul complet, dar gluma se îngroaşă. Piticii au prins curaj şi dacă Messi a ajuns pe buza prăpastiei, de ce nu ar da-o în bară încă o dată şi oamenii lui Tite? Totuşi, trupa „cariocas” are azi la îndemână un al doilea meci mult mai uşor, în faţa celor din Costa Rica, şi nu ne aşteptăm decât la răzbunare! Brazilia să conducă cu 3-0 oricând în meci are o cotă de 2.70, şi chiar nu vedem cum ar putea să nu se realizeze asta. Dacă se întâmplă ca un singur jucător să marcheze trei goluri în meci, pe www.superbet.ro găsiţi o cotă de 8.00, iar penalty-ul însoţit de cartonaş roşu în cele 90 de minute are o cotă de 9.50.

Apoi, la Volgograd, de la ora 18:00, se joacă meciul de care atârnă soarta Argentinei: Nigeria – Islanda. Dacă vor câştiga nordicii, atunci sud-americanii au şanse doar pur matematice la calificare şi toată Argentina ţine, logic, cu Nigeria pe care ar urma-o s-o întâlnească într-un ultim şid ecisiv meci direct. Interesantă este cota specială primită pentru peste 42.5% posesie Islanda, 1.80. Încă un penalty apărat de eroul Halldorsson are o super-cotă de 8.00 pe www.superbet.ro, dar o primiţi şi dacă reuşeşte asta nigerianul Uzoho. De asemenea, un autogol în meci, aşa cum şi-a înscris Etebo în meciul cu Croaţia, are o cotă de 12.00.

Ziua de vineri se încheie la Kaliningrad cu Serbia – Elveţia, două dintre echipele care au impresionat la debut. Dacă marchează Mitrovic primiţi o cotă super de 2.70, în timp ce Seferovic şi Shaqiri, elveţienii cu cele mai mari şanse să înscrie în acest meci, au cote egale, 3.20. În ciuda super-reuşitei cu Costa Rica, direct din lovitură liberă, Kolarov nu este creditat cu mari şanse să marcheze din nou, iar pentru asta pe www.superbet.ro aveţi o cotă de 7.50. De asemenea, pe site-ul Superbet, dar şi în agenţii aveţi din nou cota de 2.00 pentru peste 7.5 goluri marcate în total în cele trei meciuri de azi.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite