Dan Barna a anunţat când revin fanii pe stadioane! Care este condiţia pe care trebuie să o îndeplinească microbiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna USR conferinta parlament 14 aprilie 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul României, Dan Barna, a declarat, vineri, la Sibiu, că se ia în calcul permiterea accesului spectatorilor la un meci din Cupa României.

Politicianul a explicat că numărul celor care vor intra pe stadion va fi unul limitat, una dintre condiţiile obligatorii fiind  ca ei să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului. 

Acţiunea urmează să fie un experiment înaintea Campionatului European, competiţie care se va desfăşura în această vară cu public şi în cadrul căreia Arena Naţională va găzdui patru meciuri.

“Cupa României – meciul din perioada următoare – să fie un eveniment fanion de test la care să poată participa un număr limitat de persoane, dar persoane vaccinate. Intenţionăm să redeschidem acivităţile sportive şi participarea publicului, cu această condiţie: persoane vaccinate”, a spus Barna.

Săptămâna viitoare, Cupa României programează meciurile retur din faza semifinalelor. Dinamo – Astra Giurgiu (1-0 în tur) va avea loc marţi, de la ora 20.15,, în timp ce Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova (0-3 în prima manşă) se va juca miercuri, de la ora 20.30.

Finala Cupei României se va disputa la 22 mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite