Dan Petrescu e istorie pentru CFR: Cât a costat plecarea sa pentru club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, un personaj incomod pentru conducerea CFR-ului
Dan Petrescu, un personaj incomod pentru conducerea CFR-ului

Aşa cum se întâmplă în România, unui antrenor de succes, care a adus trei titluri la rând şi două calificări succesive în grupele Ligii Europa, i s-a arătat uşa la primul şir de rezultate mai puţin bune.

După eliminarea din cupă, conducerea CFR-ului a convocat, astăzi, o şedinţă cu participarea lui Dan Petrescu în care părţile au semnat rezilierea contractului pe cale amiabilă. 

Astfel, clubul a scăpat de plata sumei de 2,5 milioane de euro pe care, potrivit unei clauze, ar fi trebuit să o achite, dacă l-ar fi demis pe fostul internaţional înainte de expirarea acordului, valabil până în 2022. 

Petrescu îşi va primi banii la zi şi îşi va lăsa stafful la antrenamentele echipei, în vederea pregătirii meciului de joi (ora 22.00), acasă, cu ŢSKA Sofia din etapa a 5-a a grupelor Ligii Europa.

CITEŞTE ŞI:

Dan Petrescu, declaraţii triste la plecarea de la Cluj: Cum le-a bătut obrazul şefilor

1.200.000 de euro era salariul stagional al lui Dan Petrescu la CFR, la care erau adăugate bonusuri de obiectiv.   16.230.000 de euro a strâns CFR Cluj, în sezonul trecut, în urma parcursului european al echipei, care s-a încheiat în 16-imile Ligii Europa.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite