Dan Petrescu e pe val în Rusia. Românul a dus-o pe Dinamo Moscova pe podium, la patru puncte distanţă de Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a fost condusă cu 1-0 în deplasarea de la Tom Tomsk, Dinamo Moscova a revenit spectaculos şi s-a impus în final cu 3-1. Graţie acestui succes, echipa lui Dan Petrescu a urcat pe podium în Rusia.

Dinamo Moscova a spectaculos partida din etapa a 23-a a primei ligi de fotbal din Rusia. Echipa lui Dan Petrescu a întâlnit echipa românului Gabi Mureşan, Tom Tomsk, în deplasare. Deşi a fost condusă, Dinamo a întors soarta meciului, impunându-se la final cu 3-1. Graţie acestui succes, moscoviţii au urcat pe locul trei în clasament şi sunt la doar patru puncte în spatele lui Zenit St. Petersburg, echipă aflată pe locul secund, care asigură calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.

La oaspeţi, Gabi Mureşan a fost integralist şi a evoluat bine în acest meci. Gazdele au deschis scorul în minutul 48, dar Dinamo a întors rezultatul prin Kokorin, Kurany şi Ionov, care au punctat într-un interval de doar 20 de minute. 

În etapa viitoare, Dinamo Moscova va juca în deplasarea de la Anji Mahacikala, în vreme ce Tom Tomsk va juca în deplasare cu Kuban Krasnodar, fosta echipa a lui Dan Petrescu.

Clasament

1. Lokomotiv Moscova 23 14 6 3 42:17 48 puncte
2. Zenit St. Petersburg 23 14 5 4 44:23 47
3. Dinamo Moscova     23 12 7 4 40:25 43

* locul 1 va juca direct în grupele Ligii Campionilor, locul 2 în turul trei preliminar al Ligii, iar locul 3 în Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite