Dan Petrescu, foc şi pară: „Nu ştiu cine poate să ne dea înapoi această calificare. Plecăm frustraţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj şi-a încheiat aventura europeană, deşi a terminat neînvinsă dubla cu Sevilla: 1-1 pe teren propriu şi 0-0 în deplasare. Arbitrajul video i-a adus campioanei României penalty-ul din care a deschis scorul în meciul tur şi i-a anulat golul înscris în ultimele minute ale returului, pentru un henţ comis de Lacina Traore.

Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a fost foc şi pară şi, potrivit Telekom Sport, a venit cu regulamentul în mână la interviurile de după meci.

CFR Cluj a încheiat partida de joi din Spania cu 7 şuturi pe spaţiul porţii, cu unul mai mult decât a avut Sevilla. Spaniolii au încheiat meciul cu posesie 66%.

Ce a declarat Dan Petrescu la finalul partidei Sevilla - CFR Cluj:

* Am dat un gol valid. Uite ce spune regulamentul: «Nu se consideră că se comite o abatare când mingea ricoşează din cap sau din mâna unui jucător!». Regulamentul e clar. Arbitrul, dacă ştia regulamentul... În plus, apelezi la VAR când faza e clară. El s-a dus când nu e ceva clar. Dacă era golul în poarta noastră, nu se uita nimeni!

* Nu luăm nicio primă, am alergat 12 kilometri şi am mers 4 ore cu avionul. Plecăm frustraţi! Sevilla era una dintre favorite. Dacă ne calificam azi, poate eram şi noi favoriţi. Nu ştiu cine poate să ne dea înapoi această calificare. Păun plângea... Ce să mai spunem? Despre ce să mai vorbim? Nu se anulează aşa un gol. Trebuie să te duci şi să te uiţi. Dacă ştii regulamentul..

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite