Dan Petrescu a încurcat un jucător român: „Dacă ştiam ce o să facă, nu mai mergeam după el în Rusia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

„Bursucul“ a transferat un fotbalist care trăia în „oraşul miliardarilor“ în Europa, după care l-a abandonat la Krasnodar.

La începutul acestui sezon, Dan Petrescu a mărit „colonia românească“ de la Kuban Krasnodar, aducându-l pe Daniel Niculae lângă Gigel Bucur.

La scurt timp după ce Niculae a părăsit Monaco, bucuros că va lucra cu un antrenor român în Rusia, „Bursucul“ a plecat de la Kuban, semnând cu Dinamo Moscova. La aproape jumătate de an după acest episod, Daniel Niculae a vorbit despre modul cum a fost abandonat de Dan Petrescu.

Ce a spus?

„Când mi s-a făcut oferta de a veni la Krasnodar m-am gândit, în primul rând, şi la Dan Petrescu. Am făcut un plan împreună, eram bucuros că pot reveni şi-n circuitul echipei naţionale, dar totul s-a năruit în doar trei săptămâni. Probabil că n-aş mai fi venit la Kuban, dacă ştiam că Dan Petrescu pleacă la Moscova. Cred că rămâneam la Monaco. Nu uitaţi că eu mai aveam un an de contract în Franţa, iar viaţa la Monte Carlo nu era chiar aşa de rea“, a spus Niculae la Digi Sport.

De când joacă în Rusia, vârful de 30 de ani a bifat şase meciuri şi un gol la Kuban Krasnodar, care ocupă locul 4 din 16 cu 32 de puncte. Lider e ŢSKA Moscova cu 43 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite